Lördag 5 April Plankton (världskänd progressiv rock/folkmusik/blues/jazz/fusion)

Hellbar/Klubb Valross presenterar MYCKET stolt live på scen:

Plankton är en rockgrupp från Stockholm. Bandet spelar instrumental, progressiv rockmusik (eller ”Progressive Earth Blues Fusion” enligt deras skivbolag) som är mycket inspirerad av 1960- och 1970-talets musik med spår av jazz och folkmusik. Detta är ett band som lirar ytterst sällen live i Stockholm så missa inte detta unika tillfälle att få se ett av Sveriges bästa band live! Så här såg det ut sist Plankton tog Sumpan med storm för några år sedan: https://www.youtube.com/watch?v=GVhxkRN0G2c

Bland influenserna märks bland andra Led ZeppelinJimi HendrixJojje Wadenius, Robin Thrower,Wishbone Ash och Jan Johansson. Bandet bildades 1998 och har släppt fyra skivor på skivbolaget Grooveyard Records samt sitt album Ocean Tales på Bulleribock Records. Omslagsbilderna till flera av Planktons skivor är gjorda av den legendariske konstnären Hans Arnold.

Bandet utgörs av Lars Normalm (slagverk), Christian Neppenström (gitarr), Emil Fredholm (gitarr), Tomas ”Pomma” Thorberg (bas) och Sebastian Sippola (trummor).

 Klubben drar igång 20.00 och stället bommar 01.00. Band på scen strax efter 21.00- Kom i tid! Adress: Sturegatan 6 Sundbyberg (mkt nära t-bana, tvärbana, pendel o bussar) Bra priser i baren. Fri entré- (garderobsavgift tillkommer på några tior). Bra priser i baren. Prima kök. 18 år/leg i dörren. Möjlighet att spela biljard finnes. DJ hela kvällen. VARMT VÄLKOMNA!
This entry was written by hellbar , posted on måndag mars 31 2014at 09:03 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.