Lördag 29 Mars: Husbandet Valross Allstars (hårdrockcovers) & The Blue Ruin (Voodoo-Rock)

Vi presenterar stolt live på scen 29/3: The Blue Ruin : Hellbarfavoriter av rang som fullkomligen lirade brallan av oss på vår scen i höstas som support till kritikerrosade The Graveltones (Australien/UK).
Musiken är inte helt lätt att beskriva men säg mörk bluesig/psykadelisk 60/70-tals rock med gothvibb och vi börjar närma oss det som dom själva kallar ”voodoo-rock”. Framförallt är detta ett fruktansvärt bra liveband som bör upplevas just live på plats.

In å lyssna på deras rosade debutplatta ”The New Disorder”:https://itunes.apple.com/se/album/the-new-disorder/id634473622 Eller kika på en video: http://www.youtube.com/watch?v=qslCjYrNeZ0

Och som om det inte vore nog så delar The Blue Ruin kvällen med vårt eminenta husband Valross Allstars Erik J. Engberg Daniel Isaksson Pier LidénVistalite Drummer som framför tunga hårdrockscovers- Led Zeppelin, KISS, Mötley Crue, Deep Purple Mfl.

Klubben drar igång 20.00 och bommar 01.00. Band på scen tidigt- kom i tid. Fri entré. Garderobsavgift tillkommer med några tior. 18 år/leg. Fina priser i baren. Bra kök. Möjlighet till att lira biljard finnes.DJ hela kvällen.

This entry was written by hellbar , posted on måndag mars 24 2014at 11:03 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.