Fredag 10 April: S.N.O Stonewall Noise Orchestra (tung 70-tals Rock- Hellbarfavoriter!)

Finbesök till Sumpan och Hellbar/ Klubb Valross-nu på fredag då vi får en exklusiv (läs: enda sthlmsgigget!) påhälsning av inga mindre än S.N.O Stonewall Noise Orchestra (tung 70-tals rock/stoner- svinbra!) . Bandet har under sin tioåriga karriär hissats till höjderna av såväl fans som recensenter. Nu början av mars gjorde dom succé på Liljan i Borlänge där dom delade scen med Mustasch.  Bandet kliver på 21.00- kom i tid! Fri entré (garderobsavgift tillkommer på några tior.), bra priser i baren, DJ 20.00-01.00, 18 år i dörren. VARMT VÄLKOMNA!

This entry was written by hellbar , posted on måndag april 07 2014at 10:04 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.