Lördag 26 April Bolshevikings (Balkanrock- Exklusivt Sthlmsgig- Hellbarfavoriter!)

Vi presenterar stolt live på Hellbar/ Klubb Valross Lör 26 Maj: Bolshevikings. Detta färgstarka rövarband framför en ohelig mixtur av balkanrock/punkkabarét/satirisk thrash och vild vals. Galet! Gungigt! Gå-och se måste! Vi lovar dig en oförglömlig kväll med ett oförglömligt band. Enda Stockholmsgiget, exklusivt hos oss i Sundbygrad. Kom i tid- Stagetime 21.00. Fri Entre (garderobsavgift tillkommer på några tior) 18 år/leg. DJ 20.00-01.00. Bra priser i baren. Möjlighet att lira biljard finnes.Mkt nära t-bana, bussar,tvärbana samt pendel.

This entry was written by hellbar , posted on måndag april 21 2014at 05:04 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.