Lördag 19 April: Big Time (Klassisk 80-tals hårdrock-tänk Europe/Bon Jovi)

Nu på lördag 19 April bjuder vi på snuskigt bra hårdrock livs levande live på vår scen då BIG TIME https://www.facebook.com/bigtimesweden?fref=ts intar Hellbar/Klubb Valross i Sumpan City. Tajt klassisk 80-tals rock/aor-tänk Europe/Bon Jovi. Här snackar vi om ett ruskigt bra liveband som har höjts till skyarna av både press å fans-missa icke! Grabbarna kliver på 21.00.

 

18 år/leg. Bra priser i baren. Fri entre (garderobsavgift tillkommer med några tior). Möjlighet att spela biljard finnes. DJ 20.00-01.00. Adress: Discovery Restaurang Bar Steakhouse Sturegatan 6 i centrala Sundbyberg- mkt nära t-bana, pendel, bussar samt tvärbana. 8 min från t-centralen. VARMT VÄLKOMNA!

This entry was written by hellbar , posted on söndag april 13 2014at 09:04 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.