NYPREMIÄR I NY LOKAL FREDAG 31 JAN!

ÄNTLIGEN NYPREMIÄR I NY LOKAL!

Efter en tid på is så har vi äntligen sågat upp vaken, trimmat betarna och vaxat mustachen! Hellbar ruskar åter liv i den slumrande Klubb Valross som nu kommer att husera på Rest. Discovery (Sturegatan 6 i Sundbyberg- fd. La Rustica) varje lördag framöver. Undantaget är denna fredag 31 jan då vi kör smygpremiär, därefter rullar vi igång med start lördag 8 feb.

Live på scen: Valross Allstars (Sång- Pier Lidén , Gitarr- Erik J. Engberg, bas- Daniel Isaksson och trummor- Daffy) som kommer att lira klassiska 70/80-tals hårdrockscovers ( Tänk KISS, MAIDEN,MÖTLEY etc). Klubben, med DJ samt livemusik i vanlig ordning, drar igång 20.00, band på scen ca 21.00 (jepp, lite tidigare än vanligt) och stället bommar 01.00.

Entréavgift: GRATIS HELA KVÄLLEN! Prima kök och billig öl (prisvärda alkoholfria alt. finnes också givetvis). Mycket nära t-bana, pendel, tvärbana samt bussar. Åldersgräns 18 år/leg. För aktuella bokningar, kika in på vår hemsida www.gotohell.se (under uppdatering).

VARMT VÄLKOMNA BÅDE NYA SÅVÄL SOM GAMLA GÄSTER!

This entry was written by hellbar , posted on fredag januari 24 2014at 10:01 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.