Halloweenfirande! The Tower, Devilicious & Sideburn Live Hellbar @ O´Learys Lör 3 Nov

THE TOWER http://soundcloud.com/the-tower-cult är en sanningsenlig reinkarnation av senhösten 1971.
Dessa redan hypade musikanter trampar upp ny mark i samma mörka, spretiga och primitiva anda som Sir Lord Baltimore och tidiga Black Sabbath. Ett namn att lägga på minnet inför framtiden. Detta är The Tower´s debut-gig och självklart nöp vi dom allra först!

Hellbar-favoriterna SIDEBURN http://www.myspace.com/sideburnsweden går från klarhet till klarhet. Med sprojtans nya eposet ’Monument IV’ visar bandet på

en utveckling från tung hedenhösrock till mustig framtidsrock – detta är så bra så att speglar inverteras och glöder!
Upplev ett av Sveriges mest rutinerade liveband på vår nybonade scen!Från Göteborg plockar vi russin ur kakan och presenterar stolt DEVILICIOUShttp://www.devilicious.se/.
Heta som benrester i Gobiöknens gassande sol med ny platta ute- The Esoteric Playground- som har fått lysande recensioner. Tänk ett tyngre Volbeat med hintar av Mustasch och Danzig. Ett högpotent liveband av rang och detta är deras enda sthlmsgig så missa icke!Förutom dessa trenne ruskigt bra band så firar vi även Halloween denna kväll: Kom gärna utklädd, lättklädd eller uppklädd!
Vinnaren av bästa kostym kammar hem två st konsertbiljetter till Stone Sour som lirar på Annexet 19 Dec! https://www.facebook.com/stonesour?fref=ts

Första band på runt 21.00 (tre band denna kväll- tiderna kommer att hållas!). Stället bommar 02.00.100 kr entre. 20 år/leg. Nära till t-bana, bussar, pendel och taxistråk. Hellbar huserar varje lördag på O´Learys Sundbyberg nedervåning/konsertlokal- ingång genom resturangen, tag sedan till vänster vid baren och finn en trappa som leder dig till nedervåningens glödande inferno.

This entry was written by hellbar , posted on söndag oktober 28 2012at 12:10 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.