MUD WALK & KATLA LÖRDAG 7 JAN

MUD WALK www.myspace.com/mudwalk (Sthlm)
Mud Walk bildades 2009 på Gotland och med med deras sköna blandning av bluesrock och rock’n’roll så levererar de gång på gång. De bjuder alltid på svettiga framträdanden som inte lämnar en själ oberörd. Mud Walk är ett band som måste upplevas! Den rykande färska EPn ”Barefoot Band EP” släpptes den 25 maj 2011 på
bolaget Ella Music Nation.”Med fötterna i lerig rock’n’roll! – Influenserna är gamla, men bandet är ungt. Mud Walks mullrande sound är rå och smutsig rock’n’roll. Bandet är på en musikalisk vandring i bluesens träskmarker.” – Patrik Back, Vasabladet, (FIN). Dessutom hägrar U.S.A turné och ny platta i början av 2012!KATLA http://www.myspace.com/katlaswe (Sthlm) -Lovande psychrockband som bland annat har lirat på den prestigefyllda Duna Jam-festivalen på Sardinien. Bandet medverkade  på Close Up Magazines skiva 2011 och släppte en limiterad tvåspårssingel och deras efterlängtade debutalbum släpps vilken dag som helst. Ett med all rätt hajpat gäng- missa icke denna magiska afton!

Första band på 22.00+. 80 kr entré. 20 år /leg. Vi stänger 02.00. O´Learys där Hellbar kör klubb ligger nära både t-bana, pendel & bussar, endast 10 min från stan. Stort sortiment i baren, god service & alltid skön stämning- varmt välkommna!

This entry was written by hellbar , posted on måndag januari 02 2012at 10:01 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.