Lördag 22 Mars: Live på scen Chosen By Gods (Metal/Hårdrock)

ÄNTLIGEN! Vi får efterlängtat återbesök till Sumpan av blytunga CHOSEN BY GODS nu på lördag 22 Mars! Medlemmarna har tidigare lirat med Its Alive, Leila K och Hearse mfl- Ytterst rutinerade herrar: Henrik Ohlsson-vox. Joakim Björkegren-guitar. Max Thornell-Drums. Peter Kahm-bass. Klubben drar igång 20.00 och stället bommar 01.00. Band på scen strax efter 21.00- Kom i tid! Adress: Sturegatan 6 Sundbyberg (mkt nära t-bana, tvärbana, pendel o bussar) Bra priser i baren. Fri entré- (garderobsavgift tillkommer på några tior). 18 år/leg i dörren. Möjlighet att spela biljard finnes. DJ hela kvällen. VARMT VÄLKOMNA!

This entry was written by hellbar , posted on måndag mars 17 2014at 11:03 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.