Lör 8 Mars: Hardcore Troubadours (Country/Amerikana) & Valross Allstars (hårdrockscovers)

Lördag 8 Mars så drar vi igång klubben redan 19.00 då vi inleder kvällen med våra hjältar i Hardcore Troubadours ( skitig country/amerikana- K-Märkta Sumpanhjältar) följt av husbandet Valross Allstars ( Pier LidénErik J. Engberg,  Daniel Isaksson och Daffy) som kör tunga å tajta klassiska hårdrockscovers av KISS,Iron Maiden, Led Zeppelin (!), Mötley Crue mfl- Fullt ös och folkfest utlovas!

Första band på scen redan ca 19.00. Stället (Rest. Discovery Sturegatan 6 Sundbyberg) stänger 01.00. 18 år/leg i dörren. Fina priser i baren och bra kök. Möjlighet att spela biljard finnes. Fri entré. Garderobsavgift tillkommer på några tior.

Varmt välkomna bästa gäster och en eloge till Er för att ni har gjort Hellbar/ Klubb Valross första veckor på Discovery till en massiv succé!

This entry was written by hellbar , posted on måndag mars 03 2014at 12:03 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.