Lördag 21 Sept: Torch Klassisk heavy metal- Kultband!

”TORCH  http://www.youtube.com/watch?v=nUC9PS1jifQ  was formed in 1979 in Sweden and had their peak in early-mid 1980’s when releasing a handful of classic heavy metal albums and touring successfully through Europe.

Now the band is resurrected as a hard hitting tight four piece unit fronted by original vocalist, the myth, the legend – Dan Dark.

TORCH is now out playing live shows and will shortly start working on new material in the true spirit and quality of it’s legacy.”

Missa inte detta klassiska kultband och deras första sthlmsgig på många, många år! Torch kliver på 23.00+. 100 kr entré. 20 år/leg.  Varmt välkomna bästa gäster! Adressen är O´Learys Sundbyberg- Järnvägsgatan 32 (nedervåningen där Hellbar kör liverock varje lördag). Mkt nära till bussar, pendel och T-bana. Utmärkt kök och brett sortiment i baren.

This entry was written by hellbar , posted on tisdag september 17 2013at 09:09 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.