Lör 1 Juni KISS Förfest med Anders Tegner och Carl Linnaeus (start 14:00) samt liveband till kvällen (start 21:00): Sinthia Doll & Defueld

Det är med stor glädje HELLBAR kan meddela att vi kommer att hålla en hejdundrande förfest med anledning av KISS spelning på Friends Arena i Solna Lördag den 1 juni!

Vi, tillsammans med Carl Linnaeus (bokrelease för den första svenska genomarbetade KISS-biografin ”‘Den Osminkade Sanningen”) och journalisten, författaren och hårdrockslegenden Anders Tengner kommer vi att hålla låda med boksignering,quiz, samt utlottning av konsertbiljetter till kvällens konsert på Friends arenan med KISS!

I DJ – båset kommer ‘Tengan’ att spela sin favorithårdrock med betoning på KISS givetvis. Det ryktas även om exklusiv avlyssning av udda Paul Stanley demos från 80- talet som aldrig tidigare har cirkulerat på bootlegmarknaden. Självklart kommer O´Learys mångtaliga skärmar att visa KISS videos och liveklipp för att hylla världens tuffaste band under denna eftermiddag/ tidiga kväll!

Förfesten börjar 14.00 och håller på tills folk lättar mot Friends Arena som ligger i närheten framåt 19.00 rycket. Det går att promenera (ca 20 min) men precis som på Bruce Springsteens konserter ska det enligt uppgift gå speciellt abonnerade bussar direkt till FA från Sundbybergs station (ca 100 m från O’Learys).

Adress: HELLBAR / O’LEARYS Sports Bar (nedervåningen), Järnvägsgatan 32, T – bana Sundbyberg C ( 8 min från centralen). FRI ENTRÉ under dagen! 18 år i dörren men det är ok att deltaga om målmans eller äldre släkting är på plats. Bordsbokning KISS eventet: 08 – 44509 19.

Vår ”vanliga” Hellbarkväll med liveband drar denna lördag igång med start 21.00 ( 18 år/leg samt 100 kr entré) då vi har eminenta Sinthia Doll https://www.facebook.com/SinthiaDoll?fref=ts ( melodiös hårdrock- enda sthlmsgigget!) samt hissade Defueld https://www.facebook.com/defueld?fref=ts (tung melodisk metal) live på scen.

Första band på scen ca 22.30, i perfekt tid att kliva tillbaka till Sumpan efter KISS-gigget på Friends Arenan i Solna om så önskas! : ) Vänligen observera att det ej är möjligt att boka bord under konsertkvällar på nedervåningen. Självfallet går det istället utmärkt att boka bord till ovanvåningen- prima kök som dessutom har öppet sent med ett brett & högkvalitativt sortiment i baren. VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR VI ER!

This entry was written by hellbar , posted on måndag maj 27 2013at 03:05 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.