Jimi Hendrix Tribute & LED (Leissner´s Electric Dough)- Blues/Funk/Rock/Fusionx 2! Lör 4 Maj

Finfrämmande till Sumpan Lördag 4 Maj!

Vi presenterar stolt live på scen:
LED https://www.facebook.com/leissnerselectricdough?fref=ts ( Leissners Electric Dough- funk/blues/rock/fusion. Bandet består av idel kända nunor:Hjalmar Leissner ,Fredrik Dahlöf samt Tomas Pomma Thorberg- toksväng och infernaliskt gung utlovas! Ni som minns våra smått legendeariska kvällar på Desert Rose med Pimps Delite får inte missa detta!

Dessutom inleds kvällen av powertrio no 2 bestående av Anders Thidell (True Temperament), Hb- Micke och Marko Rissanen som kommer att spela hård blues med Jimi Hendrix i fokus. En av årets absoluta höjdarkvällar på Hellbar står att vänta- våga inte missa detta

Adressen är Järnvägsgatan 32 ( O´Learys Sundbyberg- nedervåningen). Dörrarna öppnas 21.00 och stället bommar 02.00. 100 kr entre. 20 år/leg. Första band på scen 22.00 denna kväll. Varmt välkomna!

This entry was written by hellbar , posted on tisdag april 30 2013at 11:04 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.