Everett Parker (singer/songwriter- tänk Tom Waits/ Bob Dylan) & Hellbars Husband (hårdrock och tyngre blues covers- 70/80-tal) Lör 2 Mars

Lönelördag i Sumpan! Varmt välkomna ner till Hellbar och O´Learys nedervåning där vi nu på lördag 2 mars presenterar live på scen:EVERETT PARKER- ”Albumaktuelle & hissade Everett Parker skapar med gitarr, banjo och röst historier om vad vi är kapabla till. Om döden. Om mord för mord. Om att vilja älska men inte kunna. Om beroende. Om att dra. Om utstötthet och hat. Om rädsla. Hur vi agerar mot varandra och mot oss själva. Han utforskar det genom att bygga historier kring dessa ämnen och samtidigt hitta olika krockar och kopplingar i moralen av vad karaktärerna gör för handlingar.” https://www.facebook.com/pages/Everett-Parker/78815181781?fref=ts

Därefter kliver Hellbars egna husband (+ special guests) upp och bränner av bättre 70/80-tals hårdrock/tyngre blues covers- fullt ställ! Första band på scen ca 22.00. 80 kr entre. 20 år/leg. Nedervåningen/konsertlokalen öppnar 21.00 och stänger 02.00. Supporta din lokala rockklubb!

 

This entry was written by hellbar , posted on torsdag februari 28 2013at 11:02 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.