Hell Of A Band & Strange Crew (2 x Rock-Covers) Lör 9 Feb

HELL OF A BAND spelar äntligen på HELLBAR den 9 februari på O´LEARYS i Sundbyberg. Bandet, som lirar  bättre covers ( Kinks, Led Zeppelin, Tina Turner, Creedence, Elvis, DIO, Europe mfl.) samt eget material består av Jonny Mellis gitarr, Jeanette sång och munspel, Nermin bas och Micke på trummor. Sumpans mest folkära band skulle vi våga påstå!

Samma kväll har vi även förärats ett besök av våra kära hjältar i STRANGE CREW – en härlig powertrio som levererar tunga rockcovers (Cream, Mountain, Jimi Hendrix, Black Sabbath, Free mfl) och det ryktas även premiär för ett par egna låtar- missa icke!

Första band på scen 22.00+. 100 kr entre. 20 år/leg. Nedervåningen/konsertlokalen öppnar 21.00. Stället bommar 02.00. Varmt välkommen till denna folkfest!

This entry was written by hellbar , posted on söndag februari 03 2013at 07:02 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.