The Pace & Badge Lördag 15 Dec

Badge består av Matti Norlin ( Urban Clash, Skrömta, Matti Norlin Solo Blues- dessutom vinnare av Janne Rosenqvists Minnespris 2012 ) samt trummisen Fredrik Haake (God Is My Co-Pilot, Meldrum, Bolshevikings, Sideburn) och basisten Gustaf Hielm (Meshuggah, Pain of Salvation, Mats & Morgan). Trions musik är en ohelig mixtur av blues, rotrock från södern och rockabilly. Energiskt och svängigt- underhållande och nyskapande!
Badge är aktuella med en ny video (en uppföljare till plattan  ”Kill another fuzz” som släpptes 2006 är på g) som heter ”Break Down”- kika HÄR: http://www.youtube.com/watch?v=XfIU9DqPTl8
 Den 7 Feb öppnar Badge för inga mindre än Clutch på Tyrol i Stockholm http://www.livenation.se/event/352883/clutch-tickets
Inleder kvällen på Hellbar lördag 15 Dec gör The Pace ( fantastisk pop/rock med Bowie-vibb) och vi saxar denna korrekta beskrivning av bandet:
”The Pace spelar en egen variant av skrivbordsrock och ghostpop. Influenserna är många och spretiga, men musiken har rötter i England snarare än USA, new wave snarare än britpop. Låtar går före lir och instrumenten är tänkta att skapa den perfekta bakgrundsstämningen till Jonas Fougstedts inlevelsefulla sång. Utöver ett flertal bejublade spelningar i Stockholm har bandet några Tysklandsturnéer på meritlistan.”
Konserten äger rum på O´Learys Sundbyberg´s (Järnvägsgatan 32- nära t-bana, pendel och bussar) nedervåning (ingång ned för en trappa i mitten av restaurangen) och nedervåningen öppnar 20.00- därefter kliver första band på efter 22.00. 100 kr entre. 20 år/leg. Varmt välkomna!
This entry was written by hellbar , posted on måndag december 10 2012at 03:12 e m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.