Anguish & Saturnalia Temple Lör 29/9

Anguish https://www.facebook.com/pages/Anguish/175400599142558 från Uppsala är David, J. Dee, Rasmus, Christoffer och Anton. Deras huvudinfluenser är Trouble, Candlemass, Black Sabbath, Saint Vitus, Pentagram, Count Raven för att nämna några.
Anguish har tidigare släppt en demo namngiven ”Dawn of Doom”, en Split med Black Oath – ”Funeral Wedding/The Veil” samt en fullängdare: ”Through The Archdemons Head”.Saturnalia Temple https://www.facebook.com/pages/Saturnalia-Temple/136854128877 gjorde i våra

s en framgångsrik Europa-turne tillsammans med vännerna i Year of the Goat som avslutades med ett magiskt framträdande på legendariska Roadburn festivalen i Holland (med bland andra Killing Joke, OM, Voivod med flera).
Bandet har tidigare släppt ep:n UR 2007, Ep:n Saturnalia Temple 2009, On the Powers of the Sphinx-Split med Aluk Todolo 2010 samt fullängdaren Aion of Drakon 2011. Trions spelningar kan beskrivas som en ond hypnotisk mässa där gung och doft är ett med musikens tyngd. Eller som en recensent sa ” Saturnalia Temple låter som ett Black Sabbath doppat i Peyote”.Båda dessa hyllade doom/metal band lirar väldigt sällan ute i Stockholm så missa inte denna mörka tillställning.Konserten sker på O´Learys i sundbybergs nya nedervåning/konsertlokal- Järnvägsgatan 32. 21.00-02.00. 100 kr entre. Inga förköp. www.gotohell.se
This entry was written by hellbar , posted on tisdag september 25 2012at 11:09 f m , filed under EVENT . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Comments are closed.